• shafts
  • arah
  • tungtung Cover
  • langganan

    langganan

    Urang difokuskeun pangabutuh customer. Simkuring teu ngan ngahasilkeun, tapi ngembangna nilai konsumén urang.
  • pabrik

    pabrik

    Urang ngahususkeun dina desain produk na pangwangunan. Simkuring miboga kamampuh mendesain sarta ngamekarkeun produk.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu

Produk Artikel

Tentang Kami

Luoyang CITICIC Industries Co., Ltd, is located in Luoxin Industrial Park, through the demutualization in 2006, CITICIC owns the independent legal entity and the qualification of import/export. Luoyang city where is not only the center of machinery manufacturing, but also rich of outstanding people with the honest folk custom. CITICIC has extracted the essence of machinery manufacturing and inherited the central Chinese simple and honest features Henan Famous Brand “LUOYANG MINING MACHINERY PLANT” enjoys high reputation both at home and abroad.1

Diajar deui

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !